Contact Verzendwijze

Kinderwagengarage voor reparaties en onderdelen van kinderwagens

Repareren

Voor het repareren van kinderwagens en buggies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd service partner van Bugaboo, Maclaren en Easywalker. Tevens repareren wij Joolz kinderwagens.

Voorbeelden van enkele veelvoorkomende reparaties zijn:

» reparatie van het frame (inklapmechanisme van het onderstel)
» vervangen van wielen 
» repareren van de remmen (kabels, hendels etc.)

Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen en volgens de richtlijnen van de leverancier. Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties.

Een reparatie, inclusief transport vice versa, neemt ongeveer 5-6 werkdagen in beslag. Voor klanten in België duurt dit meestal 6-7 werkdagen.

Je kunt ook langskomen in onze werkplaats en in de meeste gevallen kun je dan wachten op de reparatie. Bel van te voren s.v.p. wel even om een afspraak te maken zodat wij de reparatie kunnen inplannen en je niet onnodig lang hoeft te wachten.

Vliegtuigschade

Wij zien regelmatig kinderwagens en buggies die schade oplopen in het vliegtuig. Desgewenst kunnen wij geheel vrijblijvend een schaderapport verzorgen. 

Hieronder kun je een keuze maken uit de verschillende merken die wij repareren. Heb je vragen? Laat het ons dan hier weten en wij doen dan ons uiterste best je te helpen.

Kies je merk: