Contact Verzendwijze

Kinderwagengarage voor reparaties en onderdelen van kinderwagens

Verzendwijze

Verzenden van reparaties

U bestelt de gewenste  reparatie via onze webshop, betaalt met een betalingsmethode naar keuze en kiest 1 van de 3 verzendmogelijkheden. 
 
 
1. Post -  Het versturen van kinderwagens en Buggy's via PostNL kost u € 6,95 en dit is van toepassing bij de meeste reparaties. U verstuurt het frame (indien mogelijk) zonder wielen en zonder accesoires. Wij zullen voor de retourkosten € 9,75 (Nederland) en € 14,50 (Belgie en Luxemburg) in rekening brengen via onze vervoerder DPD.  Stuur de complete wagen zonder accesoires op. Klik hier voor de verpakkingsinstructies.

2. Pick-up and Return - U kunt uw kinderwagen (in de Benelux) laten ophalen en weer laten afleveren. U moet dan de wagen in karton verpakken en u krijgt bericht van onze vervoerder DPD wanneer de wagen wordt opgehaald. De chauffeur van DPD heeft een adressticker bij zich. Via internet (DPD) kunt u de afhaallokatie en datum dat u thuis moet blijven voor de afhaling eventueel aanpassen. De haal- en brengkosten bedragen € 29,75.

3. Werkplaats - Geen extra kosten. U kunt met uw kinderwagen langskomen in onze werkplaats te Moordrecht en voor de deur parkeren. De meeste reparaties kunnen direct worden uitgevoerd maar het is wel verstandig om vooraf even telefonisch een tijdstip af te spreken zodat wij direct tijd voor u hebben en u kunt wachten op de reparatie.
Op 5 autominuten afstand bevindt zich een winkelcentrum (o.a. Albert Heijn, Aldi, Kruidvat, Primera en een bakker), zodat u eventueel ook even een boodschap kunt doen. 

 

Onderdelen

1. Post - Wij versturen onderdelen via PostNL of DPD. De verzendtarieven zijn afhankelijk van afmeting/gewicht en deze worden automatisch berekend in onze webshop bij het uitchecken. Bij kleinere accessoires en onderdelen die in een envelop passen, bedragen de verpakkings- en verzendkosten € 4,25. Bij grotere artikelen die als pakket verstuurd moeten worden, bedragen de verpakkings- en verzendkosten € 9,75.

Dit tarief is opgebouwd uit de daadwerkelijke verzendkosten, de verplichte BTW hierover, verpakkings- en handlingskosten.

2. Afhalen - U kunt uw bestelling ook afhalen. Aangezien wij niet altijd aanwezig zijn, is het verstandig om vooraf even telefonisch af te spreken wanneer u langs kunt komen.

 

Retourneren

Onderdelen kunnen, mits ongebruikt en onbeschadigd, binnen 2 weken na bestelling worden geretourneerd. Graag de originele pakbon of een briefje met je gegevens meesturen. Binnen enkele dagen nadat wij het onderdeel hebben ontvangen zal het aankoopbedrag worden teruggestort.

De verzendkosten worden niet vergoed.