Levertijd van bestellingen

Artikelen die op voorraad zijn (dit wordt aangegeven in de webshop) worden binnen enkele dagen geleverd.
 
Verzendkosten 
 
De vaste bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten bedraagt voor artikelen die in een enveloppe passen altijd € 4,25
De vaste bijdrage in de verpakkings- en verzendkosten bedraagt voor artikelen die als pakket verstuurd moeten worden altijd € 9,75
 
De tarieven zijn opgebouwd uit de daadwerkelijke verzendkosten, de verplichte BTW hierover, verpakkings- en handlingskosten. De daadwerkelijke afhandelingskosten zijn een stuk hoger, wij brengen slechts een gedeelte in rekening als tegemoetkoming in de daadwerkelijke kosten.

Afhalen

Je kunt je bestelling ook afhalen. Aangezien wij niet altijd de hele dag aanwezig zijn, is het verstandig om vooraf even via mail of telefonisch af te spreken wanneer je langs kunt komen. Wij hebben een 24/7 goederebox waarin we je bestelling eventueel kunnen klaarleggen zodat je deze hier op ieder gewenst moment uit kunt halen. Als je hier gebruik van wilt maken, laat het dan na je bestelling even weten via e-mail. Je krijgt dan van ons informatie over de werking van de box.

Retourneren

Onderdelen kunnen, mits ongebruikt en onbeschadigd, binnen 2 weken na bestelling worden geretourneerd. Graag de originele pakbon of een briefje met je gegevens meesturen. Binnen enkele dagen nadat wij het onderdeel hebben ontvangen zal het aankoopbedrag worden teruggestort.

De verzendkosten worden niet vergoed en wij hanteren een re-stocking fee van € 5,00 per levering voor gemaakte kosten.