Reparatie/vervangen hoogteversteller

Vervangen duwstang zwart/zwart

Vervangen duwstang zwart/zwart

Vervangen duwstang zilver/zwart

Vervangen van de Joolz Day duwstang, uitvoering zilveren (mat aluminium) frame met zwart "lederen" handgreep. Het betreft de vervanging van de volledige duwstang, bestaande uit de handgreep en de twee zijstukken tot aan de dwarsstang (boemerang) van de wagen.

Mogelijkheden voor reparatie:

- Je komt langs op een van onze vaste reparatiedagen (zie contactgegevens) en wacht even terwijl wij de reparatie uitvoeren (dit duurt maximaal 20 minuten).

- Je stuurt je ingeklapte onderstel (inclusief je gegevens), zonder wielen en stoelframe, goed verpakt naar ons op. Wij voeren de reparatie uit en sturen het onderstel binnen 1 à 2 dagen weer naar je terug (€ 9,75 retourkosten).

- Je laat je onderstel (inclusief je gegevens) achter in onze 24/7 goederenbox wanneer het jou het beste uitkomt. Wij voeren de reparatie uit en plaatsen het onderstel weer in de box. Je kunt het hier dan op ieder gewenst moment weer uithalen. Neem voor werking van de box even contact met ons op via e-mail.
€ 95,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
JLZ-verv-dwst-silv-zwrt
Vervangen van de Joolz Day duwstang, uitvoering zilveren frame met zwart "lederen" duwbeugel. Het betreft de vervanging van de volledige duwstang, bestaande uit de duwbeugel en twee zijstukken tot aan de dwarsstang (boemerang) van de wagen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vervangen duwstang zilver/zwart