Reparatie knoppen/adapters stoelframe

Vervangen duwstang zilver/zwart

Reparatie/vervangen hoogteversteller

Het stoelframe van de Joolz Day en Bloom heeft 2 hoogteverstellers om de voetenplank in te stellen. Wij repareren of, indien nodig, vervangen deze hoogteverstellers voor je.

De genoemde prijs is een totaalprijs (arbeid en materialen) voor de reparatie/vervanging van de hoogteverstellers aan beide zijden van het stoelframe.

Mogelijkheden voor reparatie:

- Je komt langs op een van onze vaste reparatiedagen (zie contactgegevens) en wacht even terwijl wij de reparatie uitvoeren (dit duurt maximaal 20 minuten).

- Je stuurt je stoelframe (inclusief je gegevens), goed verpakt naar ons op. Wij voeren de reparatie uit en sturen het stoelframe binnen 1 à 2 dagen weer naar je terug (€ 9,75 retourkosten).

- Je laat je onderstel (inclusief je gegevens) achter in onze 24/7 goederenbox wanneer het jou het beste uitkomt. Wij voeren de reparatie uit en plaatsen het onderstel weer in de box. Je kunt het hier dan op ieder gewenst moment weer uithalen. Neem voor werking van de box even contact met ons op via e-mail..
€ 32,50
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RJO-1006
Het stoelframe van de Joolz Day en Bloom heeft 2 "hoogteverstellers" om de voetenplank in te stellen. Wij repareren of, indien nodig, vervangen deze hoogteverstellers voor je.

Let op: als je deze reparatie bestelt, dan gaan wij er van uit dat je met het frame naar ons toe komt of dat je het naar ons opstuurt.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Reparatie/vervangen hoogteversteller