Repareren

 • Bugaboo
  Kinderwagengarage is officieel service partner van Bugaboo. Wij gebruiken alleen originele onderdelen en werken exact volgens de richtlijnen van de fabrikant. Staat uw model kinderwagen of buggy niet in bovenstaande overzicht? Neem dan contact met ons op.
 • Maclaren
  Kinderwagengarage is officieel service partner van Maclaren. Wij gebruiken alleen originele onderdelen en werken exact volgens de richtlijnen van de fabrikant. Staat uw model buggy niet in bovenstaande overzicht? Neem dan contact met ons op.
 • Joolz
  Kinderwagengarage is gespecialiseerd in het repareren van Joolz kinderwagens. Daarbij gebruiken we alleen originele onderdelen en volgen we de richtlijnen van de fabrikant. Staat uw model Joolz er niet tussen? Neem dan <contact met ons op.
 • Easywalker
  Kinderwagengarage is officieel service partner van Easywalker. Wij gebruiken alleen originele onderdelen en werken exact volgens de richtlijnen van de fabrikant. Staat uw model kinderwagen of buggy niet in bovenstaande overzicht? Neem dan contact met ons op.

Voor het repareren van kinderwagens en buggies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd service partner van Bugaboo, Maclaren en Easywalker. Tevens repareren wij Joolz kinderwagens.

Voor overige merken kun je geen contact met ons opnemen.

Hiervoor verwijzen we je naar de betreffende fabrikant of naar een retailer die je merk in het assortiment heeft.

Voorbeelden van enkele veelvoorkomende reparaties zijn:

» reparatie van het frame (inklapmechanisme van het onderstel)
» vervangen van wielen 
» repareren van de remmen (kabels, hendels etc.)

Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen en volgens de richtlijnen van de leverancier. Wij geven 6 maanden garantie op onze reparaties.

Een reparatie, inclusief transport vice versa, neemt ongeveer 5-6 werkdagen in beslag. Voor klanten in België duurt dit meestal 6-7 werkdagen.

Je kunt ook langskomen in onze werkplaats en in de meeste gevallen kun je dan wachten op de reparatie. Bel van te voren s.v.p. wel even om een afspraak te maken zodat wij de reparatie kunnen inplannen en je niet onnodig lang hoeft te wachten.

Onze vaste reparatiedagen zijn woensdag en vrijdag tussen 09.00 en 15.00 uur en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur.

Schaderapport

Wij zien regelmatig kinderwagens en buggies die schade oplopen in het vliegtuig. Desgewenst kunnen wij geheel vrijblijvend een schaderapport verzorgen. 

Het opmaken van een schaderapport kost € 20,00 en dit bedrag dient vooraf te worden voldaan. Dit bedrag wordt opgenomen in het schaderapport dus bij een eventuele uitkering krijg je dat weer terug van de verzekeringsmaatschappij.

Voor het opmaken van een schaderapport hebben wij nodig:

- duidelijke omschrijving van de schade(s)

- duidelijke foto's van de schade(s)

Hieronder kun je een keuze maken uit de verschillende merken die wij repareren. Heb je vragen? Laat het ons dan hier weten en wij doen dan ons uiterste best je te helpen.

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 85

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 85

per pagina